Presentatie

Wilt u voor de camera staan?

Stapt u makkelijk op mensen af? Hebt u uw praatje klaar? WestFriesland.TV is op zoek naar spontane en representatieve streekgenoten die op locatie ergens in de regio en/of in onze studio in Hoorn interviews willen afnemen en items willen presenteren. Ervaring is een pré maar niet nodig: indien gewenst kunnen wij u begeleiden. Een geldelijke vergoeding bieden wij niet, maar als u ons minimaal vier uur per maand kunt helpen, krijgt u wél de kans om overal waar internetverbinding is bekend te worden. Mail voor meer informatie naar PR@WestFriesland.TV o.v.v. ‘vacature presentator’.

Editor

Is het monteren van video’s uw hobby?

De montage van een video is heel belangrijk, dat weten wij van WestFriesland.TV heel goed. Om ons team van editors te versterken zijn wij op zoek naar creatieve mensen met een goed gevoel voor het vertellen van beeldverhalen. Monteren kost tijd, maar als u bijvoorbeeld al drie uur per week kunt komen helpen in ons kantoor in Hoorn, verwelkomen wij u met open armen! Een geldelijke vergoeding kunnen wij niet bieden, maar wij bieden wel een cursus editing én goed geschoten materiaal. Mail voor meer informatie naar PR@WestFriesland.TV o.v.v. ‘vacature montage’.

Cameramensen

Leef u uit met onze camera’s

Maakt u graag vakantiefilms of bent u vlogger? WestFriesland.TV zoekt mensen om onze camera’s te bedienen. Wij maken programma’s in onze studio in Hoorn, maar ook op locatie in heel West-Friesland. U werkt samen met professionele filmers, die u de fijne kneepjes van het vak kunnen leren. Wij zoeken filmers met enige ervaring, maar vooral met veel enthousiasme. Of u nu eens per week of per maand een item wilt schieten: u bent van harte welkom.

U bent bij voorkeur woonachtig in West-Friesland. Een geldelijke vergoeding kunnen we niet bieden, maar u kunt bij ons wel een cursus cameratechniek volgen.  Mail voor meer informatie naar PR@WestFriesland.TV o.v.v. ‘vacature camera’.

Marketing Medewerker

Bent u een ras-verkoper?

Bij WestFriesland.TV hebben we de ambitie om meer en nog betere programma’s te maken. Om dat te doen hebben we meer inkomsten nodig. En daarom zoeken we iemand bij wie verkopen in het bloed zit. Kunt u adverteerders warm maken voor een samenwerking met WestFriesland.TV? Met wekelijks een tot twee uur van uw tijd zijn wij al geholpen. Een geldelijke vergoeding kunnen wij niet bieden, wél de kans uw marketingspieren te trainen. Mail voor meer informatie naar PR@WestFriesland.TV o.v.v. ‘vacature marketing’.

Administratief medewerker

In acht uur per maand administratie doen? Het kan!

Bent u zorgvuldig en scherp op details? WestFriesland.TV is op zoek naar iemand om onze administratie/boekhouding bij te houden. Dit kost ongeveer twee uur per week. Onze voorkeur gaat uit naar een vrijwilliger uit Hoorn, omdat daar ons kantoor is gevestigd. Wij kunnen geen reiskostenvergoeding bieden, maar wel een gezellige sfeer in een leuk team. Mail voor meer informatie naar PR@WestFriesland.TV o.v.v. ‘vacature administratie’.

Contact

Heeft u interesse in één of meer van deze functies?

Stuur ons dan een e-mail met uw motivatie en ervaring(en). Vermeldt natuurlijk ook uw telefoonnummer zodat we u eventueel ook kunnen bellen.

Vrijwilliger worden bij WestFriesland.TV betekend dat u in een leuk team terecht komt en dat u de kans krijgt iets te leren. Bij voldoende aanmeldingen kunnen wij zelfs workshops organiseren voor Camera, Montage en Presentatie. Op dit moment vragen wij nog géén vrijwilligers bijdrage.

Vrijwillig maar niet vrijblijvend. Hou er rekening mee dat TV maken veel tijd kost. Een item maken betekend, voorbereiden, opnemen en monteren. Dat kost allemaal veel tijd. Weet waar u aan begint.

TV maken is erg leuk en u haalt er veel voldoening uit. En u kunt trots zijn op wat u heeft gemaakt.

Wanneer u eens wilt komen kijken in ons kantoor/studio dan kunnen wij u op afspraak ontvangen. Wij laten u zien hoe wij werken en wat de mogelijkheden zijn bij WestFriesland.TV

    [recaptcha]