Zaalvoetballers ontvangen sportpenningen voor kampioenschap

Vijftien spelers van zaalvoetbalvereniging Hovocubo ontvingen zaterdag 25 mei een sportpenning uit handen van wethouder Kholoud al Mobayed. De zaalvoetballers ontvingen de sportpenning omdat zij in het seizoen 2018/2019 kampioen van Nederland zijn geworden. Er werden twee gouden, acht zilveren en vijf bronzen sportpenningen uitgereikt. De twee heren die een gouden sportpenning ontvingen, hebben in 2014 en 2018 al een bronzen en zilveren penning ontvangen na een kampioenschap van Hovocubo. Voor acht heren was het kampioenschap van mei 2018 de eerste keer; zij ontvingen toen een bronzen penning en dit jaar een zilveren. Voor vijf heren is het kampioenschap met Hovocubo een primeur; zij ontvingen de bronzen sportpenning.

Recent Posts

Leave a Comment