Carnaval in Zwaag – Live gestreamd!

Op 3 maart 2019 de 45ste carnavalsoptocht van carnavalsvereniging Het Masker in Zwaag. Met een ruime samenvatting van de optocht van zondagmiddag en daarna kon je LIVE de prijsuitreiking vanuit de Leuttempel (De Witte Valk) in Zwaag bekijken.

19:00 – Start LIVE stream met de Optocht Samenvatting
19:30 – Start LIVE prijsuitreiking vanuit de Leuttempel

Uitzending gemist? Geen nood. De hele live stream blijft beschikbaar op de Site van WestFriesland.TV. Ook zal er na de uitzending een samenvatting gemaakt worden met de hoogtepunten van de optocht en van de prijsuitreiking.

Volg ons om op de hoogte te blijven wanneer de stream start! Dan mis je niets!

 

Recent Posts
Comments
  • Patricia Ter Horst
    Beantwoorden

    Er is nog steeds geen live stream

Leave a Comment