WESTFRIESLAND.TV SPORT

Het eerste westfriesland.tv sportprogramma. Een maandelijkse programma waarin verschillende sporten en sportevenementen zullen worden behandeld in Westfriesland. Het geheel word gepresenteerd door Frans Scharroo. In het eerste programma besteden we aandacht aan de zes voetbalverenigingen in Hoorn. Verloopt het seizoen 2018-2019 voor hen tot nu toe naar wens ? Wat waren de schitterende ervaringen en wat waren de teleurstellingen ? Hoe staat het met de verwachtingen voor de tweede seizoenhelft? Hierop geven de zes voetbaltrainers van deze clubs o.a. Constantijn Schouten van De Blokkers Charles van Altena van Hollandia Patrick Huisman van de Westfriezen Stephan Kaaij van HSV Sport Mo El Bouziani van Zwaluwen 30 Yotti Papemelodias van Always Forward u een antwoord op of…………..

Recommended Posts

Leave a Comment