Kensington LIVE in HOORN

Zaterdag 23 juni 2018 was alweer de 8e Live in Hoorn op het Pelmolenpad en in deze editie o.a. KENSINGTON. Het was de organisatie gelukt om de Nederlandse en wereldberoemde band Kensington te verleiden naar Live in Hoorn te komen.

Kensington sleepte met hun vierde album ‘Control’ dubbel platina in de wacht en stond met elf nummers in de Top-40, waaronder bekend hits als ’Streets’, ’War ’Bridges’ en natuurlijk ‘Sorry’. De band gaf in april 2018 concerten in acht Europese landen. Deze On-Nederlandse band kwam met een mega geluid- en lichtshow (internationale allure) naar Hoorn.

Westfriesland.tv heeft hiervan een compilatie van dit optreden gemaakt. Met div. telefoons ….en sorry dat het beeld en geluid af en toe iets minder is. maar voor de fans veel kijk plezier met KENSINGTON Live in HOORN.


Voor dit optreden was één van de grootste tenten van europa in Hoorn gebouwd met een capaciteit van 100.000 mensen. 

Recent Posts

Leave a Comment